Beschikbare diensten

Met een oog voor het detail

Het aanbod van "PN Systems – Balustrades’ is zeer uitgebreid en omvat de volgende elementen: ontwerp, maatname, productie, levering, montage en demontage, garantie en onderhoud. Alle klanten krijgen professionele bediening op een hoog niveau.

Met een oog voor het detail
 • Het opmaken van een project

  Het opmaken van een project

  Wij bieden gratis opmaken van een project aan voor alle mogelijke modellen van balustrades. Na een raadpleging met onze deskundigen maken wij een individueel onwerp/ project voor Uw gewenste en favoriete balustrade. Onze belangrijkste doelstelling is dat het project zoveel mogelijk met de veiligheidsvereisten en met door de klant gewenste visie overeenkomt. Onze designers zullen rekening mee houden met de hoogte van de balustrade die U en Uw familie zullen willen; zij zullen voor een offerte, ontwerp en foto’s zorgen, ook kleuren en kleureffecten zoals profielen, accesoires en glaspanelen voorstellen.

 • Maatname

  Maatname

  Wij bieden aan gratis opname van de afmetingen van Uw balustrade. Tijdens een op voorhand gemaakte afspraak – dag en tijdstip – zal onze technicus alle afmetingen op maat nemen en samen met U elk detail bespreken en aanduiden zodat een maximaal juist project opgemaakt wordt. Inbegrepen zullen er de hoogte van de balustrade, de montage, de modellen van de balusters en handvatten, de kleur en tinten zoals de accesoires en de assemblage samen met U besproken worden.

 • Productie

  Productie

  Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en steken veel aandacht in elk detail om een optimaal resultaat van de productie te berijken. Wij maken onze producten nauwkeurig en met een hoge kwaliteit. Wij beschikken over de nodige apparatuur om maximale nauwkeurigheid te bereiken bij de productie van door U gewenste balustrade

 • Montage en demontage

  Montage en demontage

  Na het project opgemaakt is en afmetingen op maat genomen zijn volgt er de montage. Die wordt door gespecialiseerde montagegroep uitgevoerd die over de nodige apparatuur beschikt, na een afspraak - dag en tijdstip. Zowel bij de productie als bij de installatie is de bedoeling om een hoge kwaliteit en een maximale stevigheid van de geïnstalleerde balustrade te bereiken. De nodige tijd voor de werken is afhankelijk van de grootte en de ingewikkeldheid van het project. De gestelde eindtermijn van de werken wordt gerespecteerd. Wij maken ook demontage en ontmantelen van oude of beschadigde balustrades voor het installeren van de nieuwe.

 • Levering

  Levering

  De levering van onze producten wordt door gespecialiseerde transportvoertuigen uitgevoerd op een op voorhand gemaakte afspraak – dag en tijdstip. De componenten van de balustrade worden voorzichtig ingepakt om krassen en andere beschadigingen te vermijden. In geval dat er geen montage afgesproken is wordt de levering uitgevoerd door Uw gewenste koeriersbedrijf.

 • Garantie en onderhoud

  Garantie en onderhoud

  Al onze producten hebben een garantie- en buiten garantie onderhoud. Wij zijn volledig verantwoordelijk voor onze productie en daarom geven we 10 jaar garantie en daarmee garanderen we duurzaamheid en zeer hoge kwaliteit. Al onze klanten krijgen professioneel advies van onze gekwalificeerde deskundigen over het gebruik, onderhoud en schoonmaken van Uw nieuwe balustrade.

„PN Systems - Balustrades biedt producten en diensten aan in de opbouw, installatie en het onderhoud van balustrades van een hoge kwaliteit. Bij ons vindt u op dezelfde plaats verschillende soorten materialen - zowel metaal en hout, ook kunt u originele combinaties naar uw eigen smaak en wens creëren. Onze missie is u te vergemakkelijken bij het kiezen van een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in deze sector en met een enorm breed gamma van producten en diensten.