Messing balustrades
Messing balustrades
Messing balustrades
Messing balustrades
Messing balustrades
Messing balustrades
Messing balustrades
Messing balustrades

Messing balustrades

De meeste voordelen van messing balustrades zijn de stevigheid en corrosieweerstand. Zij worden gekozen dikwijls omwille van de mooie kleur – gepolijste messing krijgt een gouden kleur een heeft bijna geen onderhoud nodig.

 • Bijzonder duurzaam

  Bijzonder duurzaam

 • Geen onderhoud

  Geen onderhoud

 • Hoog niveau corrosievast

  Hoog niveau corrosievast

Waarom voor een messing balustrade kiezen?

De messing balustrades zijn een toegepaste en mooie oplossing en zorgen voor huisrust en comfort. Zij zijn duurzaam en corrosievast. Eens gemonteerd hebben ze geen onderhoud nodig. Er zijn verschillende architectuur- of interieur combinaties afhankelijk van de stijl van het gebouw en uw persoonlijke voorkeur.


Тechnische details

De messing balustrades zijn een samenstelling van gesneden messing profielen van messing CuZn39Pb3, stevig gepositioneerd en vastgehouden aan/op verschillende oppervlakken met symmetrische elementen. Zij worden gekenmerkt door een hoge corrosieweerstand en sterkte en bieden verschillende architectuur combinaties aan. Ze bestaan uit versterkte kolommen verticaal verankerd aan de betonnen constructie van het gebouw, een horizontale handgreep en vulling van verschillende combinaties messing profielen, glas en andere. De spiegel effect wordt bereikt door het polijsten met een speciale schijven en vilt. Een messing balustrade wordt normaal niet geschilderd, en de elementen worden verwerkt door het polijsten om de bekende gouden kleur van het product te bereiken.


Montage

Bovenmontage

PNS
Bovenmontage

 • Er worden boorgaten op de vloer of op de trappen gemaakt. Daarin worden er noppen geplaatst waarop de kolommen en en bevestigingselementen worden gemonteerd. Nadat worden er de handleuning en extra elementen naar wens van de klant toegevoegd.
Zijmontage

PNS
Zijmontage

 • Er worden boorgaten op de zijkant van de vloer of van de trappen gemaakt. Daarin worden er noppen geplaatst waarop de kolommen en en bevestigingselementen worden gemonteerd. Nadat worden er de handregel en extra elementen naar de wens van de klant toegevoegd.
Muurmontage

PNS
Muurmontage

 • Er worden boorgaten aan de muur of naast een trap gemaakt. Daarin worden er speciale leuninghouders met beugels of ankerbouten vastgehouden en daarop word er de leuning gemonteerd. Geschikt voor montage aan muren langs trap of hellingbanen voor gehandicapten.

Montage

Met horizontale vulling elementen

PNS
Met horizontale vulling elementen

 • Die bestaan uit horizontale ronde of rechthoekige profielen.
 • Geschikt voor trappen, veranda’s, laadplatforms en gelijkvloerwoningen. Niet geschikt voor terrassen, omdat ze op een ladder lijken, wat gevaarlijk is vooral voor kinderen.
Met verticale vulling elementen

PNS
Met verticale vulling elementen

 • Het zijn verticaal geplaatste ronde of rechthoekige profielen vastgehouden aan twee horizontal geplaatste boven- en onderprofielen.
 • Bijzonder geschikt voor terassen en trappen in crèche’s, kindergartens en scholen.
Met glaspanelen

PNS
Met glaspanelen

 • Tussen de verticale balusters is het mogelijk verschillende van vorm, dikte, bewerking en kleur glazenpanelen te plaatsen.
 • Ze zijn vastgehouden door speciale glasklemmen die bevestigd zijn aan de balusters.
 • Geschikt voor balkons en veranda’s met een mooi uitzicht.